feature-img

Eljour till ett bra pris

Eljour kanske är något som låter som en jättedyr historia. Det behöver det dock inte vara om du vänder dig till oss för att få hjälp med det. För oss utesluter en förstklassig service nämligen inte bra priser och tvärtom. Dessutom är våra elektriker oerhört kompetenta, så vi kan förse dig med utmärkt service oavsett vad anledningen är till att du är i behov av eljour.

Tillfällen då jour kan vara nödvändigt

Som tidigare nämnt kan eljour vara nödvändigt i de lägen då det rör sig om akuta elfel. Men vad är då exempel på sådana? Ett exempel är om du känner att det luktar bränt från din el-central, eller ditt proppskåp vilket är ett vanligare namn för det. Det kan också handla om att vissa delar av ditt hus eller din lägenhet har blivit strömlösa. Det kan även vara så att jordfelsbrytaren har slagit ifrån och inte går att slå på igen.

För oss spelar det ingen roll vilken typ av akut elfel det är som du drabbats av, vi finns här för att hjälpa dig vad det än handlar om. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du är i behov av vår assistans!

feature-img

Vi är baserade i Segeltorp

Vi är en firma som är baserade i Segeltorp, Stockholm. Det innebär dock absolut inte att vi bara erbjuder våra tjänster till kunder i just denna del av staden, utan vi tar oss an uppdrag i alla delar av Stockholmsområdet. Var du än bor eller verkar någonstans är du därför varmt välkommen till att kontakta oss om du behöver hjälp med din el!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify